31.7.09

Sinine paneb täitsa süngelt

Logisin ükspäev taas oma MySpace'i kontole sisse ja vaatasin ka sõbralistis olevate tegelaste viimaseid uudiseid ja mida ma näen... Accession Records on löönud käed Eesti bändiga Sinine ning sügisel peaks ka album ilmuma...



Ma ei saa öelda, et mul oleks kuidagi põhjapanevat seisukohta bändi Sinine asjus. Olen neid kord laval näinud ja kuulnud katkendeid nende MySpace'i lehel. Kontsert erilist muljet ei jätnud, aga võibolla oli asi selles, et sattusin neid kuulama juhuslikult ja kamraadide kiidulaulu tõttu olid vast ka ootused liialt kõrged. Lood jätavad märksa parema mulje.

On mis on, aga Accession Records on tegija plaadifirma ning nende kodukalt võib juba lugeda, et bändi Sinine debüütplaat «Butterflies» ilmub 18. septembril 2009.

Kuniks plaat pole ilmunud, tuleb rahuldada kontserditega. Nii näiteks soojendab Sinine täna õhtul Tallinnas Kanada bändi The Birthday Massacre. Kahjuks pole mul (minust mitteolenevatel põhjustel) võimalik sellele kontserdile minna ning sestap jään plaati ootama.


* * * * *


Sinine wõrgus: ametlik koduleht, MySpace ja Last.fm.

Accession Records wõrgus: ametlik koduleht.

22.7.09

Eurythmics - Never Gonna Cry Again (teleesinemine)

Tänu heale kamraadile Trashile sattus neil päevil mu kätte ports DVD-sid miskite Briti telesaadetega, kus humoorikate vahepaladega vürtsitatult näidati kõiksugu haruldast ja vähemharuldast kraami. Põhiliselt siis ülituntud esitajate ja tuntud lugude haruldasi teleesitusi.



Eriliselt lõi mind aga pahviks Eurythmics ja nende laul «Never Gonna Cry Again». Väidetavalt oli see nende esimene avalik ülesastumine üldse!

Eurythmics mulle kunagi meeldis, aga algusaegade tore bänd mattus hilisema staadionirocki ja rohelise maltsa kihistuse alla. Seetõttu oli enam kui tore ühte vana tuttavat taas õigel ja väärikal kujul näha.

Otsisin wõrgust sellesama video ning pakun seda erilise mõnuga ka teistele...


* * * * *


Eurythmics wõrgus: ametlik koduleht, veel üks ametlik koduleht, MySpace, Last.fm, Wikipedia ja Discogs.

10.7.09

The Birthday Massacre - Blue (videoklipp)

Kummaline värk! Juba kümmekond inimest on mulle öelnud, et nad on tänu minule avastanud bändi The Birthday Massacre ning väidetavalt olen ma süüdi isegi selles, et kaks tegelast on omale kontserdipiletid ostnud. Tõesti kummaline!?



Laul «Blue» pärineb bändi n-ö läbimurdealbumilt «Violet» (2004) ning on minumeelest üldse üks selle bändi kõvemaid lugusid... eh, tegelikult pole nad ka seda albumit mu meelest üleatanud.


* * * * *


The Birthday Massacre wõrgus: ametlik koduleht, MySpace, Last.fm, VampireFreaks, Wikipedia ja Discogs.