14.12.08

Silke Bischoff - Felix In The Sky (videoklipp)



Kunagi oli bänd nimega Silke Bischoff, mis sai oma nime tüdrukust, kelle pangaröövlid pantvangi võtsid ja kelle politsei tagaajamise käigus maha laskis. Silke Bischoffi vanematele selline bändinimi ei meeldinud... ma ei teagi, et kas oli põhjuseks saamata jäänud raha, või tundus neile selline bändinimi lihtsalt ebaeetiline. Kuniks aga Silke Bischoff oli sõltumatu bänd, seniks polnud kusagilt kinni hakata...

Mingil ajal sai aga Silke Bischoff sedavõrd tuntuks, et bändi vastu hakkas huvi tundma suur plaadikompanii ning suure liiga tegijad sellist bändinime lubada ei saanud ning Silke Bischoff sai nimeks 18 Summers.

Singel «Felix In The Sky» (2001) ilmus veel nime Silke Bischoff all ning sama nime all ilmus ka veel album «Phoenix From The Flames» (2001), mille avalugu «Felix In The Sky» samuti on.

Samas toimus suurfirma alla minekul ka pisukene nihe bändi esteetikas ja ka muusikas ning seetõttu arvatakse sageli, et need plaadid ja ka video «Felix In The Sky» on juba bändi 18 Summers looming. Olen isegi kohanud seda laulu kogumikel, kus esitajaks on märgitud 18 Summers.

Laulu/video headuse ja meeldivuse kohta ütleb maksimumhinne aga kõik!


* * * * *


Silke Bischoff ja 18 Summers wõrgus: ametlik koduleht / MySpace, Wikipedia ning Discogs.

No comments: