8.2.09

Talvekoidik - Silent Reflections

Talvekoidik

Silent Reflections

Brume Records

Formaat: CD / Digisleeve
Aeg: 75.51
Ilmus: 10. november 2007


Lood:
  1. Such A Perfect Day
  2. Concealed Longings
  3. Rough Baltic Shore
  4. Eismeer
  5. The Moebius Strip
  6. Sandstorm
  7. Goodbye Of The Certainty
  8. Silent Reflections
  9. Power Of Eclecticism
  10. The Cliff
  11. Eismeer (Lomonossow Ridge Mix By Heimstatt Yipotash)
  12. Atlas (Shrugged Mix By Fragment King)
  13. Eismeer (Synthetic Coldness Mix By 16Pad Noiseterrorist)


Talvekoidik on Kai Christian Hahnewaldi (S.K.E.T.) kõrvalprojekt ning on selline rahvusvaheline projekt, et sakslane teeb Prantsuse firmas eestikeelse nimega bändi.

Võiks ju tsiteerida pressiteadet:
With his first release as Talvekoidik -an Estonian word meaning a foggy, winter like atmosphere- Kai offers us an album of brilliant and original electronica that finds its influences in Gridlock and Beefcake as well as in Scandinavian, Baltic, Arabic and African musical traditions.

Ega pressiteade ei valeta: midagi igituttavat ja põhjamaiselt karget melanhooliat on selles muusikas küll. Konkreetselt ma seda albumit lahterdada ei oska, aga ambient ja noise on küll kaks sõna, millest mööda ei pääse.

Ega ma suurt täpsemalt määratleda ka ei julgeks, sest album «Silent Reflections» liigub oma kõladega sellistel aladel, millel ma end eriti kindlalt ei tunne. Aga meeldib ning on hea kuulata, olgu siis taustaks või ka tõesti nautimiseks.

Lõpetaks taas tsitaadiga pressiteatest:
Talvekoidik's debut album, «Silent Reflections»: deeply influenced by the Baltic culture and landscapes, Kai himself describes his music as an artistic attempt to illustrate the point «where the stones hit the water while falling into it, where the wind blows on the fields and bends the stems...»

Mainida võib veel ka seda, et album ilmutati sellises kolme poolega pappümbrikus.


* * * * *


Talvekoidik wõrgus: MySpace, Virb.com ning Discogs.

No comments: